Vareno ambassadeur
Meer foto's Minder foto's

Expo 22

< Terug naar overzicht

De zachte kleurtinten zouden u kunnen misleiden maar deze keuken heeft meer in zijn mars dan op het eerste zicht lijkt.

De fronten in melamine zijn een combinatie van porselein en grenen grijs. Het shitake werkblad in composiet blijft eveneens in de onbestemde grijs/bruin tinten. De deuren zijn greeploos afgeschuind.

De vlakbouw spoeltafel werd volgens het SlimTop principe geplaatst wat een praktisch naadloze overgang naar het tablet garandeert waarbij vuil minder kans krijgt zich af te zetten. Een unieke oplossing die tijdloze elegantie waarborgt.

De keuken is uitgerust met hypermoderne apparatuur. De AEG Maxisense kookplaat werd in vlakbouw geplaatst en heeft een zone die ideaal is om te wokken. Met de pyrolyse oven en de compacte microgolfoven/stoomoven heeft elke hobbykok alles voor handen om zich gebruiksvriendelijk uit te leven.
De tabletdampkap is perfect voor wie geen dampkap aan de muur of plafond kan plaatsen en voor grote personen die zich aan een hangende dampkap kwetsen of ergeren.

 • terugkerende klant
  Getuigenissen

  Terugkerende klant

  Een tiental jaar terug werd onze keuken door Vareno geplaatst. We waren hierover zeer tevreden en zijn zo ook bij jullie terechtgekomen voor onze bijkeuken.

  De wasmachine en droogkast zijn perfect weggewerkt in de kasten.

  Jullie weten waarover jullie praten, luisteren naar de klant en werken op basis daarvan ideeën uit op maat van de klant.

  3-delig gezin, Bijkeuken