Vareno NIEUWS
Vareno NIEUWS

Vareno NIEUWS

Uw aanbevolen keuken- en meubelmaker

Beste klanten,

De toonzaal is opnieuw open voor particulier bezoek!

Wij zijn uiterst bezorgd voor het welzijn van onze medewerkers en onze klanten maar trachten in de gegeven omstandigheden onze klanten op de best mogelijke manier te bedienen. Alle werkzaamheden binnenshuis kunnen blijven doorgaan mits aan de verplichte veiligheidsvoorwaarden wordt voldaan. 

Voor alle informatie over herstellingen, nieuwe of lopende bestellingen kan u bellen naar 057/33.87.11 of mailen naar info@vareno.be; wij trachten u zo snel mogelijk te beantwoorden en/of bellen u zelf op. Vermits wij ook zoveel mogelijk van thuis uit werken, is de vaste lijn niet steeds bemand. Alvast bedankt voor uw begrip. 

MEUBELEN OP MAAT – OOK IN AFHALING

Heeft u voor uw telewerk nood aan een extra opbergkast, bureau, computertafel,…? Of wil u nu toch eens werk maken van die nieuwe dressing of keukenrenovatie? Bezorg ons uw contactgegevens en kort samengevat waarmee we u kunnen helpen. Wij nemen contact met u op om een offerte in detail uit te werken.
Wij bespreken uw materiaalkeuze sowieso met u persoonlijk, kunnen bij u thuis een ruimte komen opmeten en produceren allerhande maatwerk voor afhaling of door ons te plaatsen.

Laten we samen goed voor elkaar zorgen!